Over Adviesbureau De Vallei

Het team van Adviesbureau De Vallei is al meer dan 33 jaar actief in de FinanciĆ«le informatie adviezen. De opgedane expertise zetten wij in, om voor u de hoogste netto waarde uit een advies te kunnen behalen.

Adviesbureau De Vallei maakt bij de uitvoering van informatie adviezen gebruik van meerdere internationale contacten,  welke ons team de mogelijkheden aanbiedt om internationale informatie adviezen te verrichten. Alle informatie adviezen worden volledig op de wens van de cliĆ«nt afgestemd, om de simpele reden dat ieder onderzoek uniek is en een eigen benadering behoeft. Adviesbureau De Vallei hanteert een eigen strategie om tot een hoogwaardig resultaat te komen.


Alle informatie wordt ingewonnen middels verschillende moderne onderzoekstechnieken en middelen zoals OSINT (Open Source Intelligence), samenwerkende wereldwijde instanties cq. contacten en HUMINT (Human Intelligence). Het team van Adviesbureau De Vallei is op deze wijze in staat, waardevolle adviezen te leveren. Door de mogelijkheden als intermediair en de expertise van het team van Adviesbureau De Vallei, is uw opdracht in goede handen. Al onze informatie adviezen worden discreet uitgevoerd en we hanteren het beroepsgeheim.

 

Uiteraard hebben wij eveneens rekening gehouden met de nieuwe data- en pricacywetgeving in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).  

 Adviesbureau De Vallei: Het juiste onderzoek op het juiste moment.
 

Privacy policy | Algemene voorwaarden | Disclaimer
© 2023 Adviesbureau De Vallei